‘Troy de sensatie’ verdwijnt definitief uit de playlist

1
1702

Sinds 2007 maakt het lied ‘Troy de sensatie’ deel uit van de houten achtbaan Troy.

Tessa Maessen, manager entertainment en Peter Van Holsteijn, de imagineer van Toverland staan in voor de muziek in het park. Tessa bevestigt dit en meldt het volgende: de reden van deze wijziging in de playlist van het Troy station, is dat we de muziek in Toverland kritisch onder de loep hebben genomen en tot de conclusie zijn gekomen dat het gevoel dat wordt opgeroepen met het nummer “Troy, de sensatie” niet voldoende past bij een ritje in Troy. Het staat zeker op ons verlanglijstje om de muziek van het Troy gebied aan te passen, maar dat is op dit moment absoluut niet prioritair.

De gezongen versie van ‘Troy de sensatie’ verdwijnt, de huidige instrumentale liedjes blijven.

Begin september overhandigde het managementteam van Toverland een gouden plaat aan Barry de schrijver en tevens de zanger van ‘Troy de sensatie’. 

Video: Pre opening Troy Parkengids.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here