Succesvolle Halloween periode voor Toverland

2
2589

Toverland scoort, zowel het najaar als tijdens de Halloween periode was een groot succes.

Toverland ontving in oktober iets meer bezoekers dan in juli dit jaar. 

Daarnaast waren de Halloween Nights een absoluut succes. Dit jaar organiseerde Toverland zes Halloween avonden in plaats van vier vorig jaar. Toverland mocht tijdens deze 6 avonden 60% meer bezoekers verwelkomen tegenover de vier Halloween avonden in 2013. Vrijdag 24 oktober was de drukst bezochte avond met meer dan 9.500 bezoekers.

Het succes was ongetwijfeld te danken aan de nieuwe zones Labyrinth of Hell & House of Zombies. Er werd ook flink geïnvesteerd in de professionalisering van de schmink, grime en kostuums. De aankleding in het park werd ook flink aangepast door middel van extra verlichting en geluid. Dit allemaal in combinatie met het zachte oktober weer zorgde ervoor dat Halloween in Toverland een groot succes werd.

141028_Halloween_19_met_logo

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here