Attractiepark Toverland 11 keer genomineerd voor de Diamond ThemePark Awards

0
1387

Ook dit jaar kunnen bezoekers van pretparken en dierentuinen hun stem uitbrengen op hun favoriete park dankzij de Diamond ThemePark Awards. Toverland is 12 keer genomineerd en kaapt hierbij de derde plaats weg, enkel Efteling en de Plopsa-groep delen een eerste plaats met 15 nominaties.

We sommen even de genomineerde categorieën op:
1. Beste pretpark (BeNe)
2. Beste Thrill-park (BeNe)
3. Meest kind-vriendelijke park (BeNe)
4. Beste Achtbaan Troy (BeNe)
5. Beste Niet-Achtbaan attractie (BeNe) Djengu River
6. Beste Niet-Achtbaan attractie (BeNe) Maximus’ Blitz Bahn
7. E-awards beste website, WiFi… (BeNe) 
8. Beste Show (BeNe) Katara, Fountain of Magic
9. Beste Food & Beverage (BeNe)
10. Beste Halloween event
11. Beste achtbaan Europa (Troy)
12. Beste nieuwe attractie 2015 (Maximus’ Blitz Bahn)
13. Beste Fan Made Movie (Toverlandfansite)

Ook Toverlandfansite heeft een nominatie te pakken. In de categorie ‘Beste Fan Made Movie’ maken wij kans op een Diamond ThemePark Awards. Het gaat om het filmpje waar Tessa Maessen, manager entertainment toelicht wat er tijdens de Midzomeravonden zoal te beleven is in Toverland.

Het is ondertussen reeds de zesde editie van de Diamond ThemePark Awards. Jaarlijks brengen meer dan 40.000 mensen hun stem uit op hun favoriete park, in maar liefst 20 verschillende categorieën. Op dinsdag 10 mei 2016 worden de verschillende winnaars bekend gemaakt tijdens een speciaal evenement in Walibi Holland.

Je stem uitbrengen kan nog via de onderstaande link en dat tot en met 29 februari 2016.
Breng je stem uit!

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER