Attractiepark Toverland start met het kappen van bomen in het toekomstig nieuw themagebied

0
3386

Ondertussen is het geen geheim meer, Attractiepark Toverland heeft grote plannen. In 2018 realiseert het attractiepark een nieuwe uitbreiding achter de Magische Vallei. Op dit moment is men gestart met het verwijderen van bomen in en rondom het toekomstig nieuw themagebied.

Het Limburgse attractiepark gaat flink uitbreiden, in 2018 opent men een nieuw themagebied. Eind februari heeft men groen licht gekregen van de provincie, waardoor het kappen van de bomen kort daarna van start is gegaan. Het gaat voornamelijk om dennen- en berkenbomen, verspreid over een grondoppervlakte van 73,50 are. De vergunning om de bomen te verwijderen is tevens maar één maand geldig. 

Momenteel vinden de eerste voorbereidingswerkzaamheden plaats, wanneer de effectieve bouw van start gaat is vooralsnog niet bekend.

Groenliefhebbers hoeven niets te vrezen want het attractiepark heeft absoluut oog voor de natuur. Zo worden er dit jaar tientallen nieuwe bomen aangeplant in de Tovertuin en staat de natuur in het nieuw themagebied nog centraler dan voorheen.

Er is nog maar weinig informatie bekend over de inhoud van dit nieuwe gebied, maar onlangs kwamen er toch heel wat sterke geruchten naar buiten dat Toverland in 2018 een Wing Coaster zou openen.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER