Start zomerseizoen 2017: werkzaamheden en aanpassingen

0
1942

Na een winterpauze van enkele maanden is op zaterdag 25 maart 2017 het nieuwe zomerseizoen van Attractiepark Toverland van start gegaan. Het attractiepark heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Tijdens de wintermaanden werden er werkzaamheden uitgevoerd, wij sommen even op wat ons zoal opviel tijdens ons bezoekje aan het park.

Land van Toos & Tovertuin

Het Land van Toos kreeg de afgelopen maanden een nieuwe kleur. Het blauw moest plaats maken voor groen en zwart, de loods kreeg hierdoor dezelfde look als Magic Forest. Een woordvoerster liet het volgende weten ‘De komende weken zal men de puntjes op de i zetten. Dan wordt er onder andere een nieuwe banner opgehangen boven de entreedeuren’. Door deze bevestiging is de kans bestaande dat het grote logo niet meer terugkomt. 

In de Tovertuin werden er nieuwe lantaarns geplaatst en werden er enkele bomen aangeplant. 

 

 

 


Magic Forest 

Het restaurant in Magic Forest kreeg een grondige metamorfose. Het Limburgse pretpark verbouwt het restaurant in enkele weken tijd om naar een Oostenrijkse eettent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe show voor Toos & Morrel

Toos en Morrel beleven weer gekke avonturen in een gloednieuwe show. Als dat maar goed afloopt.

 

 

 

Troy

De hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux kreeg tijdens de wintermaanden een grondige opknapbeurt. In totaal werden er zo’n vijfduizend bouten vervangen. Het park heeft in totaal 540 meter hout vervangen. Troy werd geopend in 2007 en is zo’n 35 meter hoog en 1077 meter lang. Bij een ‘retrack’ worden zwakke punten gerenoveerd.

Net voor de Magische Winterweken werden er nieuwe lantaarnpalen langs Backstroke geplaatst. Er werden nieuwe speakers geplaatst en de brug over Backstroke werd ook weggehaald.

Foto’s: Toverlandfansite & Glenn Puts

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER