Nieuwe waterattractie voor Toverland in 2018

1
1839

Attractiepark Toverland opent volgend jaar een nieuwe waterattractie. Het zou gaan om een boottochtje, die komt te liggen op het grote meer. Een deel van het ritverloop wordt overdekt.

Na de sterke geruchten dat het Limburgse attractiepark een spectaculaire wing coaster opent in 2018, is er een tweede attractie bekend. Op het meer achter de Magische Vallei komt een boottochtje te liggen.

Attractiepark Toverland kan echter nog niets bevestigen. Een woordvoerster van het park laat wel weten dat de ingediende vergunningsaanvraag voor het nieuwe gebied later deze week gepubliceerd wordt. “Hoewel we zelf nog geen details geven, is daar wellicht het één en ander op te zien.” Voegt ze er nog aan toe.

Enkele maanden geleden kwamen er sterke geruchten naar buiten dat het Limburgse attractiepark een wing coaster zou openen van het Zwitserse Bolliger & Mabillard. “Komend najaar geven we meer tekst en uitleg over onze uitbreidingsplannen”, bevestigt de voorlichtster.

Enkele weken geleden zijn de eerste grondwerkzaamheden van start gegaan.

Bron: Looopings

1 REACTIE

  1. Hoi toverlandfansite,

    Hebben jullie al meer gehoord over de vergunnningsaanvraag die bij horst aan de maas ligt (blijkbaar kun je die in zien) en de gelekte lay out of dit klopt.

    Met vriendelijke groet

    Jorg Antonis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here