Bouwupdate nieuw entreegebied en themagebied | 21 mei 2017

0
2110

Ondertussen vinden al ruim een maand grondwerkzaamheden plaats in Attractiepark Toverland. Dit allemaal ter voorbereiding van de komst van een nieuw themagebied en een entreegebied. 

Onlangs bevestigde Toverland de komst van een Wing Coaster en een boatride, deze attracties zullen centraal staan in het nieuwe themagebied dat achter de Magische Vallei komt te liggen. Voorziene opening is in de loop van 2018.

Hoever staan de werkzaamheden? In vergelijking met de vorige update een maand geleden is er niet heel veel veranderd, toch niet wat op het eerste zicht opvalt. Er zijn grote vlaktes gecreëerd, op deze vlaktes komt het nieuwe entreegebied en op termijn ook de parking. Daarnaast werd er ook gewerkt aan rioleringen/afwateringen. 

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER