Drukbezochtste Pinksteren in bestaan Attractiepark Toverland

2
1353

De afgelopen dagen waren voor Attractiepark Toverland de drukst bezochte Pinksterdagen ooit. Mede dankzij het aangename weer wisten veel bezoekers de waterattracties, achtbanen en familie-attracties van Toverland tijdens deze feestdagen te vinden.

Verspreid over de twee Pinksterdagen lag het bezoekersaantal zo’n 25% hoger dan in 2016. Het hoogste aantal bezoekers werd gemeten op Eerste Pinksterdag, wat bovendien resulteerde in de drukste dag van 2017.

Met de zomermaanden op komst en diverse grote evenementen op de planning is de verwachting dat dit dagrecord van 2017 spoedig weer zal worden verbroken. Zo staat Toverland tussen 19 juli en 23 augustus iedere woensdagavond in het teken van de Midzomeravonden, waarbij het park in tropische sferen wordt gehuld en geopend is t/m 23.00 uur. Ook vinden in oktober weer de populaire Halloween Nights plaats in het Noord-Limburgse attractiepark.

2 REACTIES

  • Dag Jorg

   Momenteel zijn de werken nog in een voorbereidingsfase, alle bedradingen en rioleringen worden aangelegd.
   Eenmaal dat is afgerond kunnen de bouwwerken echt van start gaan.
   We houden je op de hoogte…

   Groetjes
   ToverlandFansite

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here