Halloween Nights in Toverland enkel toegankelijk met online tickets of reservering

0
392

Met de Midzomeravonden nog in het vooruitzicht is men in Toverland druk bezig met het plannen van de Halloween Nights. Verspreid over 3 weken nemen angstaanjagende monsters hun intrede in het park. In tegenstelling tot de voorbijgaande jaren worden er dit jaar enkele nieuwe voorwaarden geïntroduceerd. Zo zijn de Halloween Nights enkel toegankelijk met een aangekocht Halloween ticket online. Ook abonnementhouders dienen hun bezoek vooraf te plannen via een online reservatie. 

Dit jaar vinden de Halloween Nights plaats op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 & 28 oktober 2017. Telkens vanaf 19.00 uur nemen enge monsters het park over. Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend tot 23.00 uur.
Vanaf 2017 kan men de Halloween Nights enkel bezoeken met tickets die online worden aangekocht via de website van het park. Tickets kosten €30 en zijn de gehele dag geldig. 

Binnenkort start de ticketverkoop.

Abonnementhouders
Wil jij als abonnementhouder ook naar de Halloween Nights in Toverland? Vanaf 2017 gelden er tijdens de Halloween dagen enkel speciale Halloween tickets. Voor abonnementhouders wil dit concreet zeggen dat ze op voorhand 2 dagen kunnen reserveren via de website van het park met toegangsgarantie. Je reserveringsbevestiging inclusief een geldig abonnement is jouw toegangsticket voor die betreffende dag. Abonnementhouders kunnen op voorhand 2 dagen naar keuze opgeven. Let wel op dat er per dag een beperkt aantal tickets worden verleent voor abonnementhouders. Vol = vol!

Mits de overige Halloween dagen niet zijn uitverkocht, zijn abonnementhouders op vertoon van hun abonnement van harte welkom.

Binnenkort kan je de plaatsen online reserveren.

Wat moet je nog weten?
Halloween wordt dit jaar nog spectaculairder dan de voorgaande jaren. Er komen dit jaar 3 nieuwe scarezones, Toverland pakt hierdoor uit met 8 scarezones en er komen tientallen nieuwe karakters. Het park zelf laat weten dat Halloween 2017 de meest huiveringwekkende editie ooit zal worden.

De afgelopen jaren is Halloween in Toverland uitgegroeid tot een vaste waarde voor het park. Het evenement is zelfs één van de drukst bezochte dagen van het seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here