Nieuw entreegebied van Toverland krijgt sfeervol havenstad thema

0
640

Volgend jaar opent Toverland een nieuw entreegebied. Vandaag weten we hoe deze er ongeveer uit komt te zien. Eerder vandaag lekten via Facebook enkele concept arts van de toekomstige entree zone uit.

Het is geen geheim meer dat Toverland in 2018 groots uitpakt met nieuwigheden. Naast een wing coaster opent het Limburgse attractiepark een nieuw entreegebied. Eerder vandaag kwamen er enkele concept arts naar buiten. Daarop is te zien dat de zone wordt aangekleed als een sfeervol havenstadje.

Een van de opvallendste toevoegingen is een groot openluchttheater. Daarnaast komen er volgens de tekeningen ook kassahuisjes, restaurants en een souvenirwinkel.

Centraal gelegen is het grote plein dat fungeert als verdeelplaats naar alle themagebieden in Toverland. Bezoekers kunnen straks kiezen tussen de bestaande themagebieden Troy Area, Magische Vallei en het nieuwe themagebied met een boottocht en een wing coaster.

De eerste bouwtekeningen dateren van mei, toen kon men het bestemmingsplan inkijken.

Een woordvoerster van Toverland laat weten dat het niet om definitieve ontwerpen gaat. ‘De Concept arts zijn een voorstudie van het nieuwe entreegebied.  Deze ontwerpen werden reeds gemaakt in de zomer van 2015 en zijn niet meer actueel. Ondertussen zijn er diverse wijzigingen doorgevoerd.’

Bron: Themepark.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here