Nieuwe scare zone tijdens Halloween in wachtrij van Troy: DEFEATED

0
1062

Dit jaar pakt Attractiepark Toverland uit met 3 nieuwe scare zones. ToverlandFansite mag hiervan de eerste nieuwe scare zone bekend maken, namelijk Defeated. Deze scare zone komt te liggen in het (Des)Troy gebied.

Defeated is een nieuwe scare zone die komt te liggen in de wachtrij van houten achtbaan Troy. Naast Destroy wordt Defeated de tweede scare zone in het Troy gebied.

Als we de officiële omschrijving van het park mogen geloven wordt Defeated de meest gruwelijke zone van het park. Een Minotaurus wacht de bezoekers bij de poort van deze nieuwe scare zone op. Dit mysterieus wezen laat de gasten Defeated betreden, maar denk na of je het risico aandurft.

Net als de overwinnaars (DesTroy) zijn ook de verslagene en verlorene (Defeated) van de Trojaanse Oorlog herrezen uit de dood. In tegenstelling tot DesTroy, waar krijgers de overwinning vieren, is Defeated een plaats waar de verslagen krijgers verblijven. Gruwelijke taferelen van een vergeefse strijd. Verbrand, verminkt, geen greintje gevoel in hun zielloze lijven en maar met één doel voor ogen: jou hun rampzalige lot laten ondergaan. Om dit doel te verwezenlijken werken ze samen met de losgebroken Minotaurussen en jagen ze je met veel plezier de stuipen op het lijf.

DURF JIJ?

De Halloween Nights in Toverland vinden plaats op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 & 28 oktober 2017. Tickets kan je bestellen via de website van het park.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here