Wordt ‘AVALON’ het nieuwe themagebied voor Attractiepark Toverland?

0
3110

Toverland opent in 2018 een nieuw themagebied met een wing coaster en een bootjesattractie. Vandaag kwam De Limburger met een opvallend artikel naar buiten. In dat artikel wordt ‘Avalon’ genoemd als naam voor dit nieuwe gebied.

Krijgt het nieuwe themagebied van Toverland in 2018 de naam ‘Avalon’? Volgens enkele sterke geruchten wel. Attractiepark Toverland opent volgend jaar een nieuw themagebied met verschillende attracties. De eyecatcher wordt ongetwijfeld de komst van een wing coaster.

Avalon is een mythisch eiland in de Britse wateren en vooral bekend uit de verhaallijnen van Arthur. Avalon is een “in nevelen verborgen” oord dat enkel bereikbaar is voor de personen die de magische boot kunnen vinden. Volgens sommige legenden rust Koning Arthur uit op Avalon tot hij weer ontwaakt om Engeland te redden. Diezelfde legende zegt dat Avalon het eiland zou zijn waarop het magische zwaard Excalibur ooit is gesmeed.

Of de geruchten rond Avalon kloppen komen we te weten eind september. Een woordvoerster van het park wil verder niet ingaan op deze geruchten. ‘Er volgt een persconferentie over de uitbreidingsplannen eind september’ laat ze weten.

In 2018 wordt Toverland 1,5 keer zo groot, goed voor een uitbreiding van 7 hectare. Het aantal parkeerplaatsen verdubbelt en er worden naar verwachting 60 nieuwe voltijdse banen gecreëerd.

De bouwwerken gaan volgende week van start.

Bron: Looopings

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here