Eerste baandelen van Fenix geplaatst

0
656

Een nieuwe mijlpaal voor Attractiepark Toverland werd vandaag bereikt op de bouwplaats van Avalon. Twee maanden nadat de eerste baandelen van Fenix arriveerden in Toverland werden vandaag de eerste baandelen geplaatst.

Met behulp van een kraan van maar liefst 220 ton werden de eerste twee baandelen geplaatst in het station van Fenix. Dat bevestigt een woordvoerster van Toverland ‘De focus ligt nu op het plaatsen van de eerste baandelen in het station zodat het dak geplaatst kan worden’.

De baandelen die vandaag geplaatst werden wegen een slordige 4.4 ton en 5.3 ton.

De nieuwe achtbaan Fenix wordt een zogenaamde wing coaster van 40 meter hoog. Bezoekers nemen straks plaats naast de track van de achtbaan. De attractie maakt deel uit van Avalon, waar ook een nieuwe bootjesride komt genaamd Merlin’s Quest. 

Zowel Avalon als het nieuwe entreegebied opent op zaterdag 7 juli 2018 voor het grote publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here