Motorachtbaan Booster Bike enkele weken gesloten voor het publiek

0
784

Wie de komende weken een bezoekje brengt aan Attractiepark Toverland, speciaal voor Booster Bike heeft helaas pech. Het attractiepark moet het de komende weken met nog een achtbaan minder stellen. Booster Bike is namelijk tot en met 23 februari 2018 in onderhoud.

Tot en met 23 februari 2018 is Booster Bike in groot onderhoud. Dat bevestigt een woordvoerster “Tijdens de winteropenstelling hebben we de mogelijkheid om attracties voor te bereiden op het zomerseizoen dat op 24 maart 2018 van start gaat, Booster Bike staat voor de komende weken op onze onderhoudskalender”.

De komende weken worden er werkzaamheden uitgevoerd zoals het vervangen van de wielen van de achtbaantrein, het spuiten van de chassis van de achtbaantrein en daarnaast wordt de 600 meter lange achtbaan gereinigd.

In 2016 was de attractie ook enkele maanden buiten gebruik, toen vond er een grote renovatie  plaats en werd vrijwel alle techniek van de attractie vervangen.

Booster Bike opende in 2004 en maakte sinds de opening deel uit van het themagebied Magic Forest. Met de komst van de Magische Vallei in 2013 behoort Booster Bike officieel tot de Magische Vallei, enkel tijdens de wintermaanden behoort de motorachtbaan tot Magic Forest.

Fans van Toverland hopen al enige tijd dat het station van de attractie in een Magische Vallei jasje gestoken wordt, zoals bij opening van de Magische Vallei het plan was. Vooralsnog zijn er geen plannen om dit ook daadwerkelijk uit te voeren.

Tijdens de carnavalsvakantie van 10 t/m 18 februari 2018 zijn Scorpios en de Paarden van Ithaka geopend ter compensatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here