Abonnementen

Zou je elke dag wel naar een attractiepark willen? Neem dan een abonnement op Toverland! Als abonnementhouder kun je zo vaak naar Attractiepark Toverland als je wilt. Ook tijdens speciale evenementen zoals midzomeravonden, Halloween en Kerstmis, mag je gratis naar binnen. Bovendien profiteer je van extra kortingen en aanbiedingen. Jaarabonnementhouders profiteren tevens van Abonnement-voordelen bij andere attractieparken en dierentuinen.

Prijzen abonnementen (25 maart 2017)  
Jaarabonnement 2017 € 89 
Jaarabonnement 2017 kind (90 – 120 cm)* € 59
Jaarabonnement 2017 55+ € 69
   
Parkeerabonnement**
Enkel aanschafbaar i.c.m. een geldig abonnement.
Het parkeerabonnement is 1x per dag te gebruiken.

€ 32,00

* Indien kinderen (90-120 cm) gedurende de geldigheid van het abonnement de 120cm bereiken, betalen zij € 2,50 per maand voor de resterende duur. Kinderen worden altijd gemeten met schoenen aan.

** Het parkeerabonnement is enkel af te sluiten i.c.m. een geldig abonnement. Een parkeerabonnement is per bezoek 1x te gebruiken. Meer informatie over het parkeerabonnement klik hier.

Een abonnement kun je aanschaffen aan de dagkassa van Toverland. Dit is mogelijk tot een half uur voor sluiting van het park. Bij aankoop van een abonnement krijg je het reeds betaalde entreegeld van die dag retour. Vraag naar de voorwaarden bij de entree of bekijk hier de voorwaarden. Je kunt je abonnement ook alvast online aanvragen.