All for Joomla All for Webmasters
zondag, 21 januari 2018

Ook dit jaar pakt Attractiepark Toverland flink uit tijdens Halloween. Na een succesvolle Halloween Nights periode in 2016 staan er ook dit jaar maar liefst acht Halloween Nights op het programma. Tijdens deze Halloween Nights is het park in handen van vele angstaanjagende figuren. Zij hebben maar één doel: de bezoekers de stuipen op het lijf jagen!
Tijdens de Halloween Nights is Toverland opgedeeld in verschillende scare zones, met elk een eigen thema en bijbehorende figuren, spannende verlichting en muziek. 

2017 wordt angstaanjagender dan ooit tevoren. Er worden meer karakters ingezet dan de vorige jaar en ook meer loslopende karakters die niet specifiek gebonden zijn aan een bepaald gebied. 
Dit jaar presenteert Toverland 3 nieuwe scare zones en komen er enkele oude klassiekers terug zoals Destroy en Frozen Fears. 

Bepaal je eigen angst

Twijfel je nog of je het aandurft om naar de Halloween Nights te komen, dan is dit wellicht de oplossing. Speciaal voor alle angsthazen heeft Toverland een speciale Halloween Toverstaf. Vind je het echt te eng? Houd de Halloween Toverstaf recht voor je, ontsteek het licht en… alle mummies en zombies druipen af. De magische toverstaf kan je verkrijgen in de Bazaar (Land Van Toos)

error: