Onderstaande kalender geeft per dag aan of Attractiepark Toverland geopend is en hoe laat het park sluit. Op rustige dagen kan het voorkomen dat de openingstijden van sommige delen van het park af

Vanaf seizoen 2016 kan je hier de recente openingsuren raadplegen.

Drukte op schoolreisdagen
Over het algemeen zijn vakanties en weekenden drukker dan doordeweekse dagen. In mei en juni kan het onverwacht druk zijn door schoolreisjes die het park bezoeken.

Toverland is dagelijks geopend. *Toverland Winter Indoor tijdens deze periode is enkel het Land Van Toos (eerste hal) geopend.

*LET OP! Attracties buiten zijn afhankelijk van het weer. Bij extreme koude of weersomstandigheden kan het zijn dat er attracties NIET opengaan.

Op rustige dagen draaien de attracties in een wisselschema, de klokjes bij de attracties wijzen de openingstijden aan. Het is mogelijk dat de openingstijden van delen van het park afwijken van de reguliere openingstijden.

Op heel drukke dagen worden eventuele wachtrijen bij diverse attracties eerder gesloten. Zo kunnen alle wachtenden nog voor de officiële sluitingstijd van de attractie(s) genieten.

Attractiepark Toverland behoudt zich het recht om haar deuren te sluiten bij extreem grote bezoekersaantallen en bij uitkoop. Indien u reeds in het bezit bent van een entreekaart of abonnement, dan biedt deze géén garantie tot binnenkomst, hiervoor vragen wij uw begrip.

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]

VOLG ONS

2,912FansLike
0VolgersVolg
422VolgersVolg
500AbonneesAbonneer
error: