Het begin

In het najaar van 2012 ontstond het idee voor het opstarten van een ToverlandFansite, er waren wel al fansite’s en pagina’s online maar daar gebeurde niet veel, althans niet zoals wij het graag zouden zien. Op 23-1-2013 startte Sven met de Facebook pagina. Achter de schermen (letterlijk) werd toen al hard gewerkt aan de site, die zelf op 24 mei 2013 online ging.

Wie maakt de ToverlandFansite?

ToverlandFansite is sinds de oprichting in handen van Sven Jans, die ook alle beslissingen voor zijn rekening neemt. Alle teksten die je op de website kan vinden zijn door Sven geschreven, tenzij anders vermeld. 

Sinds 2014 kreeg Sven hulp van onder andere Niek V. en Glenn P.  Ook een bedankwoordje aan deze personen!

Wat zijn wij?

De ToverlandFansite is precies dat, een fansite, geen club of uitgebreid discussie forum. Maar een fansite die jullie van nieuws, extra informatie en kijkjes achter de schermen wil voorzien. Daarnaast zijn er extra’s zoals bijvoorbeeld verslagen en spelletjes voor de liefhebber. Wij realiseren ons echter dat met de komst van sociale media e.d. een forum weinig gebruikt zal worden, hou dus zeker onze Facebook, Twitter en Instagram in de gaten!

svenjans

Sven Jans

Geboortedatum: 19 mei 1988

Actief sinds: Sinds het allereerste begin

Functie: Oprichter en beheerder website, sociaal media & eindverantwoordelijke

Regio: Antwerpen, België

Opleiding/beroep: Orthopedagogie

Hobby’s & interesse: Thema- & attractieparken, Toverland, dansen…

Contact: sven@toverlandfansite.nl

Nickseer

Nick Seerden

Geboortedatum: 27 november 1988

Actief sinds: 16 november 2013

Functie: Mede beheerder & YouTube kanaal

Regio: Limburg, Nederland

Opleiding/beroep: Logistiek medewerker

Hobby’s & interesse: Thema- & attractieparken, auto’s, gadgets, tech.

Contact: nick@toverlandfansite.nl

Bedankt!

Deze site zou maar half zo goed zijn zonder de medewerking van vrienden en andere fans van Toverland, daarom willen we hen ook even bedanken.

Vragen?

Heb je vragen over Toverland of met betrekking tot onze website? Aarzel niet en neem contact met ons op via het e-mailadres: sven@toverlandfansite.nl of via het contactformulier op onze website.

Copyright

Alle teksten, foto’s, video’s… op deze site (tenzij anders vermeld), zijn geschreven of gemaakt door de ToverlandFansite. De foto’s mogen gepubliceerd worden op andere websites en fora’s op voorwaarde dat er een duidelijke vermelding/link naar onze website wordt gemaakt. Voor teksten, nieuwsberichten, verslag, attractie-info…) kunnen we dit niet toestaan. In enkele gevallen maken we een uitzondering, we vragen om hiervoor een toestemming aan te aanvragen via sven@toverlandfansite.nl

error: